D&M Consulting and Advice is dé betrouwbare partner voor het managen van uw bouwprojecten, van de initiatieffase tot de afwerking van uw interieur. Wij geven notarieel, financieel, juridisch en fiscaal advies en gaan voor u op zoek naar de vastgoedinvestering met een maximaal rendement.

Het team van D&M Consulting and Advice heeft ruim vijftien jaar ervaring in real estate, beheer van patrimonium en interieur. De medewerkers beschikken over een goede bouwtechnische kennis en hebben daardoor een goed zicht op de financiële en architecturale haalbaarheid, de prijszetting, de rentabiliteit, de kwaliteit, de duurzaamheid en de toepasbaarheid van materialen en bouwtechnieken.

D&M Consulting and Advice, centraal gevestigd in het Brusselse, is voornamelijk actief in de Benelux en Frankrijk. Zowel particuliere investeerders als projectontwikkelaars, bedrijven en aannemers doen beroep op onze diensten. Denk hierbij aan residentiële appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, rust- en verzorgingstehuizen, assistentiewoningen, crèches, winkelketens, …